//www.hscripts.com -->

Let's see how far we've come



Befinner mig i denna stad just nu:). Vi åkte bil hit. Vi åkte från Umeå vid halv 3 tiden i torsdags och var väl framme vid halv 10 tiden på morgonden i fredags. Jag gjorde klart livsmedelshäftet igår så skönt att det äntligen är klart!! Kändes som det tog en evighet att göra hahah. Idag har jag inte gjort direkt nånting, så nu tror jag att jag ska gå och se om jag hittar en låda som jag tror ska finnas någonstans i lägenheten. Tills en annan gång hej då!

Snart jullov!!!


Sitter och gör ingenting förtillfället. Tänkte lyssna på musik men har typ slut på tid på spotify så det går inte. Så jag och Malin sitter och ser på Beck!
Idag har jag typ bara tagit det lugnt, sen gjorde jag knäck och middag (blev fläskkarreé med ris å sås) sen hjälpte jag Malin att göra klart nutellatryfflarna:). Efter det gick vi (i -18) till mormor och morfar och hälsade på! Nu ska jag nog försöka städa lite, sen blire att sova!! Tills nästa uppdatering hejdå!

Insåg igår att det är jul snart



Sitter på skolan och har Svenska, men jag och Josse är redan klara. Orkar faktiskt inte skriva nå mer haha, hejdå!

10.52 Torsdag den andra december år 2010


I keep on running, keep on running and nothing works, I can't get away from you



Dålig uppdatering jag vet. Vet inte vad jag ska skriva. Uppdaterar imorgon igen bara så ni vet, tills dess ha det bäst hej då.

RSS 2.0