//www.hscripts.com -->

Torsdag - No reason


Onsdag den 30 mars 2011

         

Jaha onsdag idag då. Igår var jag på stan med Emma, Josse och Amanda, egentligen så hade vi tema dag på skolan men vi orkade inte fara. Iallafall här är lite bilder från igår som jag tog på Josse och Emma. Idag har det inte hänt så mycket, varit på skolan som vanligt och efter skolan skulle jag, Josse och Amanda leta upp en piercingstudio för att kunna köpa nya piercingsmycken. Haha vi gick först världens onödigaste omväg sen när vi hittat rätt så var det stängt. Hade även matteprov idag... haha det gick ju som det gick, fick även tillbaka svenskaprovet fick ett vg där iallafall:) Om typ 2 och ½ vecka är det påsklov!! Med det säger jag hejdå.


Måndag - The show goes on


Måndag igen. Känns som att veckorna bara flyger fram, men det brukar det göra när det blir vår. Igår gjorde jag nog inte direkt så mycket eller jag var ute och gick, det gjorde jag idag med. Annars har jag nog
inte gjort så mycket mer än varit i skolan typ.
Kände mig lite smått ägd idag när insåg att jag lämnade matteböckerna på skolan. Vi har prov på onsdag, ja det lär ju gå bra haha. Nej nu ska jag nog ta och försöka städa lite. Så hejs med er.


Lördag - Sommartider hej hej


Idag eller rättare sagt i inatt/imorgon så ska vi ställa om klockan till sommar tid. Dock känns det lite surt att vi förlorar en timme men sak samma. Så kom ihåg att vrida fram klockan en timme klockan 02.00.


Fredag - I'd rather be with you


När jag vaknade i morse så lös solen "vad härligt med vår!!" tänkte jag, så fel jag hade för sen just innan jag skulle gå till bussen kollade jag på termometern då står den på -7. Vars är värmen?
Annars idag har jag varit i skolan hade bara två lektioner och vi fick sluta typ över en halvtimme tidigare så det var skönt. Väntade en halvtimme på bussen och åkte hem. Intressant va?? Nu ska jag äta våfflor så hare!  

Onsdag - Island in the sun

    
Sitter på skolan och har lunchrast. Har bara en lektion till sen så jag slutar 13.40. På tal om ingenting så snöade det igår, hoppas att det har smält bort när jag kommer hem. Bla bla bla har inget vettigt att skriva så hej då!


Måndag




Har just bakat dessa och tänkte bara snabbt lägga upp de här bilderna. God natt på er.


Onsdag 9 mars 2011


Lördag den 5 mars 2011



Är i Ulricehamn nu. Kom hit i torsdags kväll typ vid 23-tiden. Solen skiner och snön smälter underbart! Nu ska jag äta, så ha en trevlig kväll allihopa.


Helt klart taggade på datakunskap och skidor!


Datakunskap


Sitter och har datakunskap nu. Efter det här så har vi idrott om ni vill veta. Har inget mer att säga eller rättare sagt så orkar jag inte skriva.

RSS 2.0