//www.hscripts.com -->

Den trettionde september år tvåtusenelva


Ja det var ett tag sen sist men har inte fotat något sen typ en evighet känns det som och har inga fina bilder att visa er. Fredag idag då, bageri som vanligt hela dagen. Vi gjorde klart nån tårta som vi började med sist och sen gjorde jag, Josse, Jennie och Marco creme brulee.(Sorry Jennie tänkte rätt men skrev fel!) Vi fick sluta redan vid 12.40 sköööönt! Fixade klart praktiken igår också, great! Ska försöka börja blogga liiite oftare men tills det händer så får ni ha en underbar helg pusshej!


Har någon sett skärpan det verkar som jag har tappat den?


Sitter och funderar på att påbörja pluggandet inför morgondagens prov men man vet ju hur det brukar gå, man börjar läsa och efter en halv sida är man less. Annnars blev jag ju rätt sugen på att bakat nått men har ingen aning om vad! Skolan idag var rätt chill fast lite små dryg först arbetsmiljö och sen svenska, men man har väl inte rätt att klaga när man slutar 12.55 antar jag. Nä dags att göra nått vettigt, see ya!


Uppdateriiiiing!


Emma kolla vilken tjuuuusig bild!!


You got your head among the clouds

  
Sitter på skolan och pratar med Amanda i telefon i väntan på att matten ska börja, efter det har vi idrott sen så slutar vi. Har ej något mer att skriva som vanligt hare heeejs! 


RSS 2.0