//www.hscripts.com -->

Som en sommardag


(eftersom jag inte fotat nått på länge så får ni nöja er med en bild från förra sommaren)
Oj nu var det ett tag sen det hände något här. Ja vädret är helt underbart galet härligt, känns som sommar!! Idag har jag då varit ute hela dagen så man kan ju hoppas på att man kanske fått lite färg haha men det får man väl se. Orkade dock inte ha med mig kameran så några roliga bilder blev det inte. Iallafall så är det typ bara 8 veckor kvar till sommarlovet, så sjukt fort tiden har gått!! Eller vad säger ni?


En dag som de flesta andra


Onsdag. En vanlig dag typ. Kan väl inte påstå att jag gjort speciellt mycket idag heller, fast ikväll ska jag iaf ut å gå. Vädret är lite sämre nu om ni ville veta, men jag ska inte klaga. Ja och i måndags åt jag årets första mjukglass, otroligt intressant va??
Jag vill klippa mig fast ändå inte för att jag vet att jag skulle ångra mig som fan om jag gjorde det. Men just nu känns håret bara fult så kanske borde klippa det ändå? hmm ja jobbigt va? Nej nu ska jag överge datorn en stund:)


Måndag - Ute i solen


Sitter ute i solen. Så galet härligt väder idag. Vet inte vad mer jag ska säga så over and out people!


The sky is the limit


Fotade himlen utanför mitt fönster nyss. Rätt så fint eller hur?


Söndag - Underbar sol



Lördag - Sluta sikta mot toppen för du står på den


En kaka/paj som jag bakade häromdagen.
Lördag nu då vet inte vad jag ska skriva här så ni får nöja er med en bild. Trevlig helg till er alla!


Fredag/Lördag - Stjärnorna finns här


Finaste rally :)
Tänkte bara uppdatera lite snabbt eftersom det var ett tag sen. Har väl inte direkt så mycket att säga så skriver mer imorgon. God natt på er!


Regn regn och åter igen regn

  
 
Hade inget bättre för mig så jag tog kort på en ljuslykta i mitt fönster. Ska nog försöka plugga lite nu så hare hej.


Every second counts

 
Sitter och funderar på om jag ska ta och baka något, men vet inte vad. Kom hem för ett tag sen, har varit ute och gått i det härliga vädret, åhh snart sommar. U.n.d.e.r.b.a.r.t. Till middag blev det grillade hamburgare om ni ville veta även om ni inte ville så vet ni nu ändå.:)

11 april 2011


Sitter inne i soffan och ser på tv fastän vädret är underbart, egentligen så undrar jag varför? haha. Kom hit vid typ halv tio igår kväll ifall ni undrade. Imorse gick jag upp ovanligt tidigt för att vara jag när jag är ledig redan vid halv 8 annars idag har jag väl inte gjort speciellt mycket, jag har gjort lite uppgifter på datakunskapen iallafall! Så otroligt intressant det här var eller? Hahh hejdå.


Svart och vitt


Fredag - Eller ska jag kanske säga lördag?


Fredag/Lördag just nu beror på hur man ser det. Har inte så mycket att skriva förtillfället så ni får nöja er med att kolla på bilder på kladdkakan jag bakade i onsdags. Peace out med er människor!


Torsdag - Na na na na na

 

Jadu torsdag nu igen. Veckorna går sjukt fort helt underbart! Vill ha sommar nu. Hur som helst så i tisdags så följde Josefin mig till Vindeln. Vi gick runt i vindeln en sväng, grillade ute till middag och på kvällen for vi och grillade pinnbröd och marsmallows vid älven. Hahah jag failade lite på att grilla pinnbröd, men vem bryr sig?:)
I onsdags minns jag inte riktigt vad jag gjorde, var i skolan och på kvällen gjorde jag en kladdkaka. Idag så har jag varit i skolan, haft ett skitdrygt svenska prov. Efter det drog jag in på stan och va med Emelie! Sen har jag nog inte gjort så mycket eller jag har tvättat, intressant va?? Hejdå eller God natt välj vad ni vill haha!


Måndag - Blommor blommor blommor

 
Jaja ännu fler bilder på blommor men har inte så mycket andra bilder att ladda upp förtillfället. Sak samma nu ska jag fika, så God morgon/ God dag/ God natt till er.


Lördag - Ännu fler bilder på blommor




Fredag - En vanlig dag


RSS 2.0