//www.hscripts.com -->

En bärbardator

Nu har vi äntligen fått våran bärbaradator!!!! Sitter nu på skolan och har redan slutat men väntar på bussen. Bla bla bla har inget vettigt att säga så laddar väl upp nå bilder sen. 

Here it goes again



Tisdag. På skolan idag har vi bakat grodbakelser, gick helt okej och var faktiskt ganska kul!! Efter skolan gick jag en sväng på stan och nu är jag hemma igen hahah. Ikväll ska jag nog se på idol och bara ta det lugnt. Nu väntar disken på mig.... :P

Om det bara kunde vara sommar igen


Längtar tillbaka till underbar sommar och Ulricehamn i detta tråkiga höst väder ♥


En piercing i örat kanske?

        

Lördag igen. Denna vecka har gått otroligt fort vilket är underbart. Hahah jag missade bussen tre gånger och det var ganska fail. Ikväll ska jag iallafall till Sandra på tjejkväll eftersom hon har fyllt år det blir nog riktigt kul. Men nu ska jag nog äta nått, skriver kanske senare.


Ett snabbt inlägg





Tyckte att det såg lite bildtomt ut här så jag laddade upp två färgglada bilder med uppgiften att liva bloggen lite. Oj nu måste jag kila skriver nog mer senare. :)

En liten sammanfattnig av min dag

Idag har varit skoj. På skolan bakade vi prinsesstårta och gjorde rosor!! :) Riktigt kul faktiskt men ganska svårt. Efter skolan mötte jag upp min syster hos hennes kompis där jag ringde och bokade tid för mig, Emelie och Malin hos en piercare. Åkte iväg med bilen mot stan för att ta ut pengar och för att hämta Emelie. Sedan drog vi till där vi skulle pierca oss.

Jag gjorde en piercing typ mitt i örat som jag blev riktigt nöjd med (kommer upp bild på senare). Sen åkte vi buss hem till Vindeln och var hemma typ 19.30. Har även varit duktig och städat kattlådan men det kanske inte var så intressant. Det var en liten sammanfattnig om dagen. Det var allt för mig see you later... :)

Laddar inte upp bilderna idag Emelie för dom är i kameran... men gör det nog imorgon :)

Ny blogg igen!!

Nu har detta blivit min nya blogg, ska försöka blogga mer nu när jag förhoppningsvis (?) får min dator i veckan :)
Så nu ska jag faktiskt försöka göra en design får se hur det går!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0