//www.hscripts.com -->

Tänkte bara visa nå saker som jag har köpt

 
En tunnel till örat (den är inte så stor, ser bara ut så på bilden) och en hårinpackning hoppas att den är bra :)


Plötsligt händer det


Hehe ett tag sedan det hände något här. Tisdag idag då, imorogn är det första juni, känns helt sjukt det hat gått så fort! Imorgon har jag bara en lektion sen så är jag ledig tills nästa onsdag, skööönt!! Ni får ha det bra till en annan gång pusshej

Torsdag den 26 maj år 2011

 
Sitter och tänkte just ta och börja med lite uppgifter till datakunskapen eftersom det är prov imorgon! Idag var det till en början en mycket lugn dag, hade matte där vi bara fick veta resultatet på nationella! (blev godkänd!!!:)) Sen så hade vi hål från typ 9 till klockan 1. Så vi drog in på stan. På bilden blev det däremot stressigt, men hann i princip klart. Har bara några frågor kvar som jag ska göra klart imorgon. Nu ska jag plugga, pusshej!


Jag och Emma är kuuuungar!



Sitter på skolan och har slutat, såå nu sitter jag här med Emma och chillar. Hahah vi sitter och fular
 oss som vanligt! Men kul äre!


I will follow you into the dark

 
Jahapp söndag. Tiden går galet fort nu för tiden, men det är bra för snart är det looov! Helt ärligt så ska jag faktiskt gå och laga mat nu, haha klockan är ju typ 19.00 så man kan ju tyckat att jag kanske borde ätit redan. Men nä, har inte orkat laga nått, men ska gå ner/ut och börja grilla nu!

(Och bara så ni vet så laddade jag upp två likandana bilder för att det såg så konstigt ut med bara en)


Roffe drog till med en snygg pose


Har ej mycket att säga er, men ni får en bild på katten Roffe. God natt och trevlig helg till er!

You turned your back on me, so now I will do the same to you


(En bild som inte har något med inlägget att göra)
Ikväll har jag gjort två smörgåstårtor och inte hunnit så mycket mer, får väl hoppas att dom blev goda iaf. Nej nu har jag inte mycket mer att säga er, så god natt!


It can always be something but it's not really worth it

 
Onsdag. Igår blev det hörnefors och trevligheter med Josse, Amanda och Emma, riktigt kul måste göras om! Idag var det matte nationella på skolan. Kul? Nej inte direkt. Efter det hade vi rast i nån timme sen näringslära där vi redovisa och sen slutade vi. Har även skrivit klart novellen idag, så skönt. Imorgon blir det skola och på fredag är man ledig!! Är ledig varje fredag ända fram till lovet, härligt! Nu ska jag fortsätta med ett annat skolarbete. See ya

2011-05-15


Utan text eller kommentar för vet inte vad jag ska säga/ orkar inte skriva.

Ute är det minus tjugofem och jag vill bara hem

  
Fredag lika härligt som alltid! Just nu sitter jag bara och degar framför datorn men tror faktiskt jag ska försöka plugga lite matte snart. Nä nu ska jag nog fortsätta med att ha en ledig fredag. Ha en underbar dag pusshej.


I just want to save you while there's still something left to save


Vissa är ju lediga imorgon! Hur skönt är inte det? Ganska så kan jag lova, fast hade annars bara en lektion men blev ju som sagt lediga istället. Skolan idag gick rätt fort, har skickat in två inlämmningar så det känns bra.

Känner att jag inte har några nya eller roliga (eller vad mina bilder nu är) bilder, så tills dess att det finns något nytt att visa så får ni nöja er med lite gammla bilder eller så får ni återkomma om ett tag.

And I wonder if you ever even notice


(nån gammbild)
Är på skolan nu, engelskan har just börjat. Ska läsa short stories. Jaja tänkte bara uppdatera lite snabbt ska nog börja läsa nu innan alla andra är klara.


2011-05-11


Sitter på svenskan och ska skriva en novell. Nu ska jag börja skriva så hejdå.

I guess it was kind of obvious that you would end up this way


Tisdag. Dagen började med att jag missade bussen (jag sov vid den tidpunkt då bussen gick) och missade då även nationella prov nr 2 i engelska.. lyckat. Men tog nästa buss in till stan och for på nationella prov nr 3 efter det så fixade vi lite inför näringsläran imorgon och sen slutade vi. Tog 12.15 bussen hem. Just nu sitter jag ute i hammocken (vet inte om det stavas så) och väntar på mat och nu är den klar så ska ta och äta nu, see ya.

Smile, please stay here for a while





Bakade nyss denna (vet ett den ser ut som en kladdkaka men det är det inte). Och intressantare än såhär blir det inte, trevlig kväll och god natt!


Har tappat skärpan


Tänkte bara göra ett snabbt inlägg här och typ säga att jag lever, så nu vet ni det. Ska fortsätta med bilduppgiften som jag så duktigt jobbar med på min håltimme. Hare hej!

All you need is a reason to believe


Ja det finns inte mycket att säga, men matteprovet gick väl inte överdrivet bra. Skolan var dryg och imorgon har jag sov morgon och slutar tidigt såå skönt, äntligen helg! Ha en trevlig kväll eller nått!!:)

Är less på skolan och på att plugga


Sitter och pluggar matte. Ekvationer kul? Nej inte direkt. Nationella provet (Skrivdelen Engelska) idag gick väl sådär men hoppas att det gick bra. Efter skolan gick jag, Emma och Josse på nån utställning (till ett bildarbete) och sen tog jag bussen hem. Nu ska jag fortsätta plugga, hejdå! 

A monkey needs to dance so do you


Bild på ett träd i Ulricehamn (kände att övertydligheten blev lite väl överdriven).
Ja måndag. Ny vecka, snart looov ja snart å snart men det är inte så många veckor kvar nu. Idag var väl skolan rätt små dryg men men det är den alltid på måndagar och den gick rätt snabbt ändå så, väl hemma så har jag varit hos tandläkaren och sen inte gjort nått direkt intressant (inte för att resten var det heller men ändå). Kan ju berätta att igår testade jag att göra "Glassdessert med karamelliserad banan" den blev rätt god. Nu ska jag faktiskt försöka städa, så lycka till åt mig och ha en trevlig kväll åt er!


Tvåtusenelva-nollfem-nollett

 
Bilden till vänster är tagen för ett år sedan och bilden till höger är tagen idag, lite kul att se skillnaden faktiskt.


RSS 2.0