//www.hscripts.com -->

Underbara värme!


Så underbart härligt väder! Ni får nöja er med dethär för jag har inget mer att säga. (har inte testat stereon än heller). Ha det kung, hejs!


Grilltstereo? Stereogrill? Hmmm...






Hehe ja, idag var jag så duktig att jag grillade till middag, men jag grillade inte bara grillspätt och grönsaksspätt utan jag grillade även stereon.. Lyckat Agnes, lyckat!! Tänkte inte på att ställa ner stereon som vi brukar, och ja resultatet kan ni ju själva se. Den hade smält fast på grillen, kan meddela att vi har fått loss stereon men om den funkar är ännu oklart. Kan återkomma med den saken. pusshej!


Kände att det var dags att uppdatera


Ja har inte orkat blogg nått på senaste tiden men har väl vettigare saker för mig. Det har hunnit bli sommar lov också, sååå skönt!! Dock var vi ledig rätt mycket i slutet men ändå. Lägger väl upp lite skolavslutning/ student bilder senare när jag orkar så tills dess har jag bara dessa tråk bilder. Idag har jag hunnit vara nere vid kvarn och fikat sedan åt vi middag hos Sanna och Per. Riktigt trevligt :) Nu sitter jag och spelar lite musik som vanligt, det var allt jag orkade skriva pusshej!


2011-06-12

 
Hehe j uppdateringen här är ju ganska så dålig men jag har inte orkat. Jag har väl inte direkt så mycket att säga nu heller men tänkte att jag iallafall kunde visa några bilder. Det var allt för mig just nu,vi hörs senare.


Ute i solen å värmen


Bjuder på otroligt cool bild på jag och Emma. Just nu sitter jag ute i solen och vädret är u.n.d.e.r.b.a.r.t! Har inget annat skriva nu. Vi hörs


Härligt väder!!!


Vädret är underbart!! Tänker inte skriva mer än så just nu, återkommer senare!


And now I see the world through diamond eyes


Sommaaaar

 
Idag har jag bara slappat och lyssnat på musik. Matade den söta igelkotten som bor under altanen, den slukade allt direkt så fick lov att ge den mer. Intressant va? Nu ska jag se om jag kan hitta på nån middag, ha en underbar dag pusshej.


12 dagar kvar tills sommarlovet!


Sitter och glor på tvn förtillfället och äntligen verkar det ha slutat blåsa ute!! Skönt, var ju typ storm eller nått innan. Jag har väl inte mycket mer att säga, hare hej!


Fredag den tredje juni år 2011


Hallonpaj med vitchoklad

Chokladmuffins med marabou daim i
 
Jokkamero och Emma
Chokladmuffinsen kanske inte ser så goda ut på bilden men det var dom!, Kan lova att man var rätt mätt efter att ha tryckt i sig det där. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik men ska nog snart ta och försöka städa lite, det känns som att jag städar typ jämt men ändå är det alltid stökigt.. hahah! Sen så känns det ju ganska så skönt att typ man bara behöver till skolan 2dagar nästa vecka, sommarlovet är inte långt borta nu!!:) Ha en underbar dag, pusshej!


Shibby!


Jag och Emma sitter och ser på Dude were's my car? Treeevligheter!!


RSS 2.0