//www.hscripts.com -->

Taking the long way up to the top


Söndag igen då. Idag har jag varit och åkt pulka för första gången iår. Riktigt kul var det fast drygt att gå upp för backen, och ja jag är lat. Till middag blev det tacos om ni nu ville veta det. Nej nu ska jag nog börja packa eller göra något annat vettigt typ se på tv så hejs med er.

Just smile


Days of summer


Put on your dancing shoes and come dance with me



Onsdag den 23 februari 2011


Lite blandade bilder från förra året. Sitter vid datorn och lyssnar på musik. Plugga till matteprovet har jag inte börjat med än. Ovanligt? Nej inte direkt, trots det kan jag inte minnas att fått underkänt på ett matteprov någongång. Kom på häromdagen att jag vill ha ljusare hår. Haha inte så lyckat eftersom jag för inte så längesen färgade det mörkbrunt, men får se hur det blir med den saken.

Söndag den 20 februari år 2011


I think I'm gonna start a band, and play as loud as I can


Sommar 2010


Torsdag den 17 februari 2011



Chokladbollar kan bakas utan kakao!!




När jag väl tagit mig ner till köket och bestämt att jag skulle baka chokladbollar tror ni inte att kakaon är slut? Jo självklart är den det! Men jag lät inte detta stoppa mig utan jag använde oboy, riven choklad och chokladsås istället och jag kan tala om för er att det funkade det med. Nu väntar fikat på mig, tackohej.

Flummig bild jag vet.


I denna bildbrist så är detta vad som finns. Har inte särskillt mycket att säga mer än resan till Ulricehamn är bokad och jag åker ner på sportlovet, nu ska jag gå ner och baka så kan ju kanske lägga upp nån bild på det senare. Jag önskar mig själv lycka till och till er säger jag hej då

Lördag den 12 februari 2011


Det snöar ute, kan det inte bara ta och bli sommar nu?


 Bild från när jag var i fjällen 2009


Tisdag 1 februari år 2011





Hade inga roligare bilder än såhär. Bör ta och plugga nu eftersom jag har prov imorgon men jag har inte läst nånting, ganska typiskt mig.


RSS 2.0