//www.hscripts.com -->

Det kommer nog upp fler bilder senare





 Några bilder sen i fredags när jag var med Emma, Amanda och Josse. Det var riktigt kul! Annars har jag inte gjort så mycket eller igårkväll bakade jag och Simon pizza och idag har jag sett på innebandy! Om ni undrar så blev resultatet  en vinst för Vindeln med 9-3 mot TGC.

And once again I surprise you

    


Uppdateringen har nog aldrig varit såhär bra



Sitter och spelar spel med min bror och syster. Jag förlorade nyss...  Det var nått konstigt spel som jag typ inte fattade. Ifall ni vill veta så tog jag 13.45 bussen hem och var hemma ungefär 15.09. Ja nu har ni fått läsa här igen, så roligt!!:)

Uppdateringen på den här bloggen är ju bara så


Nothing is sound


                                                                               Bilden får mig att längta till sommaren
Sitter och har engelska nu och slutar 11.20 så det är ett tag kvar. Hade ingen matte i morse så kändes onödigt att ha gått upp tidigt och åkt till skolan när vi inte hade nån lektion föräns 10. Efter skolan ska jag kanske in på stan en stund men vi får se hur det blir. Imorgon är det Fredag vilket innebär att det blir helg! Så skönt!

We bleed just to know we're alive

           

Nu är man tillbaka på hemmaplan igen, eller rättare sagt så kom jag hem i tisdags. Så sen dess har jag varit i skolan, gått på stan, varit med Emelie, bakat och inte hunnit med så mycket annat. Hahah räknade ut att det är typ bara 7 veckor kvar tills sportlovet :) Nej nu har jag inte mycket mer att säga så Hej då.

RSS 2.0