//www.hscripts.com -->

It's not the fall that hurts, It's when you hit the ground



Lördag. Har egenligen inte tid att skriva för tillfället men gör det ändå. Idag har man iallafall tagit sig ut, först ner på stan å fika, sen en promenad! Hahah duktigt va? (A) Orkar in skriva mer än så förtillfället så återkommer en annan gång hah hej då.

Game over



Fredag idag alltså. Har typ inget att skriva så skriver nog senare eller imorgon. Tills dess hej då.

Let me know that I've done wrong, even if I knew it all along



Nu befinner jag mig i Ulricehamn. Här regnar det och finns ingen snö. Saknar snön faktiskt hellre snö än regn. Idag har jag inte gjort så mycket, tagit det lungt och lyssnat på musik. Btw så i måndags for jag, Josse och Amanda och piercade örat. Asså jag och Josse, Amanda följde bara med :) Har ingen bild än men det lägger jag upp senare. Så tills nästa gång hejdå.

One two three four


Vi skulle få leva här



Sitter på skolan och har lunch rast nu. Jag, Emma, Amanda, Marielle och Josefine sitter med våra datorer i en soffa. Ser nog lite små nördigt ut haha. Förresten så gick mitt läk smycke till örat av häromdan så typiskt!! Men som tur var så hade jag köpt ett nytt smycke som jag satte i, det är nån sorts ring typ.

Btw ingenting så var det tur att mamma väckte mig i morse annars hade jag nog försovit mig ganska så mycket. Det är ganska kul egentligen eftersom jag vaknar stänger av väckarklockorna (jag har tre stycken) å tänker "åh vad bra att jag är vaken för då behöver jag inte stressa till bussen" men på nått otroligt vis så somnar jag om igen å vaknar i sista stund så att jag typ måste springa till bussen. Hahah och så äre typ nästan varje dag. Nej men nu orkar jag inte skriva mer.

Somewhere in far far away





Lite gamla tråk bilder... Ja nu sitter jag på skolan och har svenska. Jag borde egentligen läsa i min bok men jag orkar inte!! Borde faktiskt fota lite mer men jag tar mig typ inte ut medans det är ljust å när det är mörkt blir inte bilderna särskillt bra. Borde göra en massa annat också men jag vill inte. Åker till Ulricehamn på tisdag bara så alla vet!!! Känns faktiskt ganska så skönt faktiskt.

En Måndag igen






                                              Några bilder som jag tog för ett tag sen.

Sitter på skolan och väntar på bussen som går 12.15. Så det är ju som ett tag kvar.
 Helgen har varit riktigt riktigt kul!!! Var med Amanda, Josse och Emma i torsdags det var skit kul. Sen på fredagen så var jag med Emelie, Sofia (som jag inte har träffat på sjukaste länge!!), Oliver och Sebastian. Sen på lördagen så var jag med Emelie, Sofia och Oliver igen. Vi var typ ute å fota å sånt sen så hämtade Sofia sin systemkamera som var typ asbra.

Sen igår så såg jag innebandy det slutade 6-3 till Vindeln!! På kvällen gick jag och Emelie ut och gick :)


Eller?

Internetet är fortfarende väldigt segt när man ska ladda upp bilder så det blir ingen uppdatering just nu men troligtvis snart.. I will be back!!!!


Höstigt värre

Internetet är seeegt så det går inte att ladda upp bilder, å därför orkar jag inte uppdatera nu. Så skriver sen eller imorgon eller nån annan gång.

RSS 2.0